Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zapragnąłem zagrać szamanem smokiem. Uzbierałem fundusze, dlatego eq będzie PRO^^ Jednak mam problem co do budowy postaci.

Zapewne wbije 3 skil na M, i wtedy będzie długa przerwa z expieniem. I tu moje pytanie- na jaką budowę się zdecydować?

Chodzi mi głównie o pvp po 50 lvl- czy pójść strzelak>skowyt>pomoc (kolejność dowolna) czy może jednak strzelak>pomoc>błogo? A może totalnie ofensywnie i strzelak>skowyt>talizman? Proszę o porady, uwzględniając PVP oraz dobre eq oraz krótkie uzasadnienie, dlaczego tak a nie inaczej. Proszę również nie zapominać, ze do 3 emki trzeba jakoś doexpić.

Będą + i 5 za rozważne wypowiedzi.

PS. Czy jest jakaś różnica pomiędzy szamanem a szamanką? Czy któraś z nich rzuca czary szybciej?;p

Opublikowano

Jezeli chcesz sam expic lub z kims to polecam

Skowyt--->Pomoc------>Blogo

Z tymi skilami mozesz sam expic lub z kims jako buff :)

napewno ktos sie znajdzie kto bedzie potrzebowal buffa :P

Mysel tez , ze te skille sa dobre pod pvp :D

Blogo obnizy Ci dmg w pvp jak i w expieniu

Pomoc doda szanse na rktyka ze skilla co jest dobre pod pvp :)

Skowyt ma chyba najwieksze dmg na M , lecz sie najdluzej laduje

załatiwsz cos do szybkosci zaklecia i bedzie good :)

Opublikowano

JA mam zamiar zrobic sobie smoka podexpic go sobie do 35 lvl a pozniej buffowac

juz kiedys miale 59 i skile byly tak strzelak g3 pomoc g1 skowyt m5

w pvp jechalem kazdego procz BM i pedalow wojow bo maja omdlenie

dlaczego takie skile bo strzelaj szybko sie laduje na m wali 1k a na g 3k ;) z krytykiem mozesz zaszalec i pierd$%^% 5-6k ;))

nieobchodza mnie te kidy co daja -- po prostu matka im lize dupy rozpieszczone bahory

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

EQ nie rob na super Git majonez czyli wachlarzyk "jesion"+9 z kd krytyka potwora itp

tylko do buffowania czyli tarcza z int wachlarz z int navet na 1 lvl+0 (jezeli chcesz buffowac )

do pvp proponuje jesionka+9 z kd powtorki+4 jesli cie stac i kd woja ninji lub sury +4 buty z pz tarcza +tyle na ile cie stac kolce z int eventualnie ebony branza z pz helm uwaga z trutka wtedy pro koks xde pl bedziesz xD

To bylo do buffa

A jesli chcesz expic solo to wtedy wszystko+9 i bony z hp lecz odradzam exp samemu

czym sie rozni szaman od szamanki

szamana(od niego niektorzy nie biora buffow bo mysla "co ja bede bral pedala do pt ?!" i jeszcze jedno nie znajdziesz laski z powodu wygladu i "sukienek"

szamanka(fajna dupa biora do pt .Na 40+lvl masz 100% szans ze znajdziesz chlopaka i bedzie ci fundowal co chcesz )

TAKA JEST MOJA DRUGA SUGESTIA

Nie badzz zyla daj + ;D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja ci radze robić tak mam szamanke smok 2 skille m i 3 maxuje expi sie z boja miodzio.

1wit X 1int.

Pomoc Smoka> Strzelający smok (wale z niego w pvp 5k na 49 lvl'u) >błogo, lub skowyt

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

EQ nie rob na super Git majonez czyli wachlarzyk "jesion"+9 z kd krytyka potwora itp

tylko do buffowania czyli tarcza z int wachlarz z int navet na 1 lvl+0 (jezeli chcesz buffowac )

do pvp proponuje jesionka+9 z kd powtorki+4 jesli cie stac i kd woja ninji lub sury +4 buty z pz tarcza +tyle na ile cie stac kolce z int eventualnie ebony branza z pz helm uwaga z trutka wtedy pro koks xde pl bedziesz xD

To bylo do buffa

A jesli chcesz expic solo to wtedy wszystko+9 i bony z hp lecz odradzam exp samemu

czym sie rozni szaman od szamanki

szamana(od niego niektorzy nie biora buffow bo mysla "co ja bede bral pedala do pt ?!" i jeszcze jedno nie znajdziesz laski z powodu wygladu i "sukienek"

szamanka(fajna dupa biora do pt .Na 40+lvl masz 100% szans ze znajdziesz chlopaka i bedzie ci fundowal co chcesz )

TAKA JEST MOJA DRUGA SUGESTIA

Hehe :D

Dzięki że mi poprawiłeś humor z tą "fajną dupą" :D

Ale tak na serio no to co wy chcecie do tych szat? :D

Pedała się nazywa kogoś, kto chodzi z 2 partnerem tej samej płci :D

A jak nosi sukienki to można nazwać "ciota" :D

A co do tematu , to polecam sztrzelający smok...

Ponieważ się ładuje 7 sek. i ma dość dobre dmg...

I nie ma buga, jak skowyt (podobno) :(

Pozdrawiam

Nie badzz zyla daj + ;D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...